V Sazka Hrách padl další Apollo jackpot

Internetové casino Sazka Hry informuje často o vysokých výhrách, které v něm hráči získají. Jako právě minulý týden, kdy jeden hráč získal Zlatý Apollo jackpot.

Apollo jackpoty zná snad už každý hráč výherních automatů. V Sazka Hrách padá několik bronzových denně a sem tam nějaký ten stříbrňák. Zlaté jackpoty padají s velkým štěstím jednou za čas, a právě v úterý 29.11. se štěstí pousmálo na hráče jménem Jakub, když mu online slot Slot Birds nadělil zlatý Apollo jackpot.

 

Zlatý listopadový Apollo jackpot

Během sobotní odpolední siesty si hráč Petr spustil online slot Slot Birds v online casinu Sazka Hry a bude na toto odpoledne vzpomínat ještě hodně dlouho. Na válcích se mu totiž zastavily symboly zlatého jackpotu, které mu vynesly neskutečných 252 587 Kč! Jakub sázel 100 korun na jednu otočku, ale to u Apollo jackpotů není nic podstatného. Jackpot totiž může padnout i za sázku pět korun.

 

Slot Birds

Slot Birds je klasický výherní automat od společnosti Apollo se symboly ptáků. Pětiválcové hrací pole se třemi řadami nabízí hráčům až 243 výherních linií. Kromě šesti druhů obyčejných symbolů můžete na válcích spatřit i zástupný symbol Wild. Dále symboly Bonus, které potěší hráče až 30 Free Spiny. Posledním druhem symbolů v hracím poli online automatu Slot Birds je symbol Mystery, který v sobě ukrývá několika násobek vkladu. Výherní automat Slot Birds si můžete vyzkoušet i zdarma u nás: Recenze výherního automatu Slot Birds s hrou zdarma.