Sazka Hry - čertovský bonus

Do 11.12. můžete v online casinu Sazka Hry získat k vašemu vkladu 50% bonus a vybrat si jej můžete celkem dvakrát! Poradíme vám jak na to.

V online casinu Sazka Hry můžete získat nejvíce bonusů. Sazka totiž každý týden v úterý nabízí bonus Hra týdne, o kterém vás pravidelně informujeme. Potom se také objeví nějaká delší akce na několik dní, díky které hráči mohou získat 50 % jejich vkladu po splnění několika podmínek. Taková událost nastala právě nyní!. Na kolik si hráči díky této kampani mohou přijít a co je nutné splnit?

Jak získat čertovský bonus?

Přihlaste se na svůj účet online casina Sazka Hry, pošlete si na své konto minimálně 200 Kč a zadejte bonusový kód cert. Po protočení desetinásobku hodnoty bonusu na online automatu Čertovská jízda v internetovém casinu Sazka Hry se Vám na účet připíše slíbený 50% bonus k Vašemu vkladu. Bonusový kód lze využít do 11. prosince celkem dvakrát! Hrát můžete pouze na výherním automatu Čertovská jízda od české společnosti Synot v online casinu Sazka Hry. Celkem tak můžete získat až 1 554 korun (2x 777 Kč)!

Důležité informace

  • pouze pro plně registrované hráče (ověřený účet)
  • bonus lze získat do 11.12.2022
  • platí pouze pro online vklady od 200 Kč
  • pro získání bonusu je nutné zadat kód cert
  • bonus lze vyzvednout dvakrát
     

Čertovská jízda

Čertovská jízda je moderní výherní automat od české společnosti Synot se symboly ovoce. Pětiválcové hrací pole se třemi řadami v sobě ukrývá celkem 20 výherních linií. Kromě deseti druhů obyčejných symbolů, lze na válcích spatřit i symboly Wild, které nahrazují klasické symboly a dávají tak hráčům větší šanci na výhru. Posledním druhem symbolů, který lze na válcích slotu Čertovská jízda zastavit jsou symboly Bonus. Pokud se v hracím poli objeví tři tyto znaky, spustí se bonusová hra s 10 Free Spiny. Výherní automat Čertovská jízda si můžete vyzkoušet i zdarma u nás: Recenze výherního automatu Čertovská jízda s hrou zdarma.