Sazka Hry - bonus a nový slot Kancelářská 81

Do 20. listopadu můžete v internetovém casinu Sazka Hry získat k vašemu vkladu 50% bonus a vybrat si jej můžete celkem dvakrát! Poradíme vám jak na to. V online casinu Sazka Hry můžete získat nejvíce bonusů. Sazka totiž každý týden v úterý nabízí bonus Hra týdne, o kterém vás pravidelně informujeme. Potom se také objeví nějaká delší akce na několik dní, díky které hráči mohou získat 50 % jejich vkladu po splnění několika podmínek. Taková událost nastala právě nyní!. Na kolik si hráči díky této kampani mohou přijít a co je nutné splnit?

V online casinu Sazka Hry můžete získat nejvíce bonusů. Sazka totiž každý týden v úterý nabízí bonus Hra týdne, o kterém vás pravidelně informujeme. Potom se také objeví nějaká delší akce na několik dní, díky které hráči mohou získat 50 % jejich vkladu po splnění několika podmínek. Taková událost nastala právě nyní!. Na kolik si hráči díky této kampani mohou přijít a co je nutné splnit?

Jak získat kancelářský bonus?

Přihlaste se na svůj účet online casina Sazka Hry, pošlete si na své konto minimálně 200 Kč a zadejte bonusový kód kancl. Po protočení desetinásobku hodnoty bonusu na online automatu Kancelářská 81 v internetovém casinu Sazka Hry se Vám na účet připíše slíbený 50% bonus k Vašemu vkladu. Bonusový kód lze využít do 20. listopadu celkem dvakrát! Hrát musíte pouze na výherním automatu Kancelářská 81 od české společnosti Tech4bet, který naleznete v online casinu Sazka Hry. Celkem tak můžete získat až 2 000 korun (2x 1 000 Kč)!

Důležité informace

  • pouze pro plně registrované hráče (ověřený účet)
  • bonus lze získat do 20.11.2022
  • platí pouze pro online vklady od 200 Kč
  • pro získání bonusu je nutné zadat kód kancl
  • bonus lze vyzvednout dvakrát