Royal jackpot v online casinu Sazka Hry

Tech4Bet jackpot je v Sazka Hrách jako jeden z nejmladších jackpotů vůbec, ale hráči na něm už získali přes nekolik milionů korun. Nyní padl další Royal jackpot na slotu Kancelářská 81.

Jackpot na výherních automatech české společnosti Tech4bet není v online casinu Sazka Hry zrovna moc dlouho. Ale nabral rychle na oblíbenosti, protože se dá vyhrát i za sázku 1 Kč na otočku a roste pekelně rychle. Tím nás přesvědčuje i samotná Sazka, protože nás informuje několikrát týdně, kdy se objeví nějaký nový výherce tohoto Royal jackpotu. A nejde o nízké výhry, Royal jackpot padá výhercům až teprve, kdy překročí hranici 300 000 korun! A to se stalo i před pár dny.

 

Jackpot z nejnovějšího Tech4bet slotu

Nedávno si hráčka jménem Klára pustila v internetovém casinu Sazka Hry nový výherní automat Kancelářská 81 od české společnosti Tech4Bet. Na tento den určitě nikdy nezapomene, protože se jí splnil sen každého hráče online slotů. Pří sázení pouhé jedné koruny na otočku vyhrála Royal jackpot, který se zrovna přehoupl přes na hranici 460 tisíc! Klára získala výhru ve výši 460 433 korun! Sice to není rekordní Tech4Bet Royal jackpot, ale i tak je to nádherná trefa za tak nízkou sázku. Výherkyni blahopřejeme!

Výherní automat Kancelářská 81 si můžete u nás vyzkoušet zdarma!